Groepsbijeenkomsten

Groepsbijeenkomsten

AutismeKRACHT organiseert verschillende groepsbijeenkomsten voor mensen met autisme en/of hun omgeving:

1) Groepsbijeenkomsten voor vrouwen met autisme
2) Psycho-educatie groepen 
4) Jaarlijks de AutismeKRACHTdag

Mocht je graag willen deelnemen of meer informatie over inhoud of kosten, vul dan onderstaand formulier in en laat weten in welke bijeenkomst je geïnteresseerd bent!


Op dit moment start ik helaas geen nieuwe groepen op.

Online psycho-educatie groep autisme

6 bijeenkomsten op 13, 20, 27 januari, 3, 10 en 17 februari van 10:00 - 11.30
 Lijkt het jou leuk om meer te weten te komen over autisme en hoe zich dit bij jou uit? Meld je dan aan voor de online psycho-educatie. In 6 bijeenkomsten gaan we aan de slag met onderwerpen als; wat is autisme, prikkels, over en onderprikkeling, communicatie, sociale interactie, signaleringsplan, planning en herstel. Opzet bijeenkomst
Aan de hand van een powerpoint neem ik jullie mee door verschillende thema's. De  groep zal uit maximaal 8 deelnemers bestaan. Het is een interactieve groep waarbij we elke week gezamenlijk huiswerk bespreken.

De bijeenkomsten duren 1,5 uur per keer.

Kosten: €100,-


Online thema bijeenkomsten 2023

4 bijeenkomsten op 13, 20, 27  januari, 3 februari van 12:30 - 13:30.

Lijkt het jou leuk om meer te weten te komen over verschillende thema's?

1. Prikkels (over en onderprikkeling) en balans
2. Planning
3. Behandeling/begeleiding 
4. Werk/dagbesteding

Opzet bijeenkomst
Aan de hand van een powerpoint neem ik jullie mee door verschillende thema's. Aan het eind van elke bijeenkomst is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Je bent dus niet verplicht om interactief deel te nemen, je kunt ook gewoon luisteren en de informatie in je opnemen.
De bijeenkomsten duren 1 uur per keer.

Kosten: €75,-
Doe je mee? Meld je dan hieronder aan!


AutismeKRACHTDAG 2023 - datum volgt!

Lijkt het jou leuk om samen te komen met andere mensen met autisme? Om ervaringen uit te wisselen, contacten op te doen, erkenning en herkenning bij elkaar te vinden en tevens een leerzame middag te hebben met tips en adviezen waar je mee verder kunt? 

Online Groepsbijeenkomst - Signaleringsplan

3 bijeenkomsten op 16, 30 december en 13 januari 2022/23 van 10:30 - 11:45.

Wat leer je?
We gaan het hebben over stress, overprikkeling, grenzen en ontspanning. Ik vertel je wat een signaleringsplan inhoudt, welke functie het heeft en hoe je dit kunt gaan gebruiken in je dagelijks leven. Gedurende de bijeenkomsten zul je je eigen signaleringsplan opstellen.

Opzet bijeenkomst: 
Aan de hand van een powerpoint neem ik jullie mee op weg naar het opstellen van een signaleringsplan. Aan het eind van elke bijeenkomst is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Je bent dus niet verplicht om interactief deel te nemen, je kunt ook gewoon luisteren en de informatie in je opnemen.

De bijeenkomsten duren per keer 1uur en 15 minuten.

Kosten: €60,-
Doe je mee? Meld je dan hieronder aan!


Marijke

"Wachtend op therapie kwam ik het aanbod op Instagram tegen om de online training psycho educatie te doen. Ik dacht; "ik moet toch nog lang wachten, dus waarom niet alvast een start maken." 

Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Het was intensief maar super leerzaam en heel fijn om lotgenotencontact te hebben. Dingen waarvan ik me lang heb afgevraagd of ik niet "gek" was staan nu in een ander daglicht en dat geeft mij rust"

Anoniem

"Ik heb heel veel geleerd van de groepsbijeenkomsten, ik zou het anderen zeker aanraden."

Simone

"Ik vond het erg fijn om andere vrouwen te spreken die met dezelfde problemen kampen. Ik ga zeker vaker deelnemen!"

Jeanette

"Deze psycho-educatie raad ik iedereen aan die nog zoekende is naar informatie over autisme of het verlangen heeft om hier met anderen over te praten. De bijeenkomsten zijn zowel informatief als gezellig. Een plek waar je jezelf mag zijn en je vragen mag stellen. En ook heel belangrijk, het is betaalbaar. (Dat vind je niet veel meer tegenwoordig.)"


Schrijf je nu in voor de bijeenkomst