BABYkrachtplanner

Heb jij net een kindje gekregen of ben je/zijn jullie in verwachting van?

Er komt een heleboel kijken bij het krijgen van een kind. Het is een totaal nieuwe ervaring wat je ongetwijfeld de nodige energie zal kosten. O.a. omdat je allerlei dingen moet doen en onthouden.

Wanneer je kindje voor het laatst heeft gedronken en hoeveel, wanneer geslapen, wat zijn de afspraken met het consultatiebureau, wat was ook alweer het gewicht of de lengte, wat moest ik ook alweer kopen en noem maar op!

Dit kan je hoofd nog voller maken dan hij al is. De BABYkrachtplanner kan jouw meer overzicht bieden in deze hele leuke maar ook drukke periode!

Je kan alle belangrijke informatie noteren. Fles en/of borst tijden en hoeveelheden, slaaptijden, bijzonderheden, benodigdheden, gewicht, lengte luiermaat etc.

Alle info kan uit je hoofd en zet je op deze planning. Je kunt zelf de dag en datum noteren waardoor je op elk gewenst moment kan beginnen.

Aan het eind van de planner vind je een aantal pagina's checklist. Hier kun je een aantal checklists maken. Bijvoorbeeld wat je allemaal mee moet wanneer je de deur uitgaat, wanneer je daar de opvang of oppas gaat of noem maar op. Het helpt je om dingen niet te vergeten en ook om je hoofd wat te ontlasten! 

Is dit iets voor jou? Bestel hem dan nu!

Formaat: A5
Ringband bovenzijde

Verzendkosten 4,95

20,99 €